Євгенія Емеральд посміялася з того, як епічно впала на льоду і серйозно травмувалася

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Захисниця України Євгенія Емеральд, яка поскаржилася на фінансові проблеми , розповіла, що з нею сталася неприємна ситуація. На щастя, військова не сильно постраждала, проте тепер має деякі проблеми. Що саме з нею сталося - розповідаємо на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Євгенія Емеральд повідомила, що серйозно травмувалася внаслідок падіння. Ймовірно, дівчина не була готова до морозів, адже причиною події стала саме ожеледь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У сторіс Євгенія розповіла про наслідки свого падіння. Захисниця з гумором відреагувала на казусний інцидент, однак зізналася, що на її коліні залишилася сильна гематома. І хоча ходити вона може, її хвилює подальше відновлення.

Я впала на льоду, дуже сильно коліном вдарилася. Мені навіть здається, що в мене був якийсь больовий шок. Вдарилася тим коліном, де в мене була дуже сильна травма. Я колись дуже сильно на сноуборді впала, тоді дала обіцянку, що більше ніколи не стану на сноуборд. Насправді ходити можу, а стояти на колінах не можу. Гематома і синці... Цікаво, чи зможу боксом займатися, бо це права нога - основна для ударів,

- розповіла Євгенія Емеральд.

Євгенія Емеральд посміялася з того, як епічно впала на льоду і серйозно травмувалася - фото №1
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колишнього Євгенії Емеральд "викрили" на торгівлі дронами . У Мережі з'явилися підтвердження того, що Стипанюк нібито наживається на війні в Україні.