Зіркова відьма Марія Тиха розсекретила, скільки заробляє на порчах, приворотах та інших ритуалах

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська відьма, майстриня карт Таро та енергетичний практик Марія Тиха зізналася, скільки заробляє на власній справі. Блогерка, яка називає себе головною відьмою України, розсекретила, з якими запитами до неї приходять клієнти та на що йде її заробіток. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю програмі "Слава+" ексучасниця "Битви екстрасенсів" розповіла, який прибуток їй приносить дар. Точну суму щомісячного заробітку вона розкривати не стала. І все ж, відьма підкреслила, що ця сума перевищує 10 тисяч доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, заробіток Марії безпосередньо залежить від запитів клієнтів. Ціни на просту консультацію можуть становити близько 12 тисяч гривень, а ось серйозні ритуали оцінюються у валюті.

По-різному буває. Я ж не знаю, з яким запитом прийде до мене людина сьогодні. Різні запити бувають, і вони коштують дорожче. Є консультації, які коштують 12 тис. грн, а є ритуали.
У магів порча від трьох тисяч доларів коштує,

- розповіла відьма.

На екранах Марія Тиха завжди має ефектний вигляд, тому в її гардеробі багато брендових речей. Однак сама вона запевняє, що не отримує особливого кайфу від таких покупок. Крім того, чимало грошей у неї йде і на догляд за собою.

Я взагалі не отримую задоволення ні від чого. У плані речей так само. Можемо зробити висновок, що вони мені теж не потрібні. Але це статус певний, я все ж таки на ТБ, десь кудись виходжу, мене люди бачать. Я маю так виглядати, я не можу виглядати, вибачте, як бомж,

- прокоментувала екстрасенс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ексдружина Остапчука зізналася, скільки витрачає на життя в Європі. Христина Горняк заявила, що призупинила діяльність нотаріуса, проте вона продовжує заробляти в інший спосіб.