Головний хореограф українських "Танців з зірками" втік на росію заради льодового шоу дружини Пєскова

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями публічного розголосу набув скандал із тим, що росіяни вкотре викрали українські пісні. Тоді співачка Христина Соловій заявила, що буде домагатися справедливості, адже на російському льодовому шоу звучала не тільки композиція Миколи Старицького "Ніч яка місячна", а і її "Тримай". Проте у ході скандалу зʼясувалося, що з цим повʼязана не лише дружина прессекретаря президента рф Тетяна Пєскова.

Так, виявилося, що головним режисером шоу "Вечера на хуторе" став українець Василь Козар. Чоловік народився у Мукачево, Закарпатської області. Раніше він переміг у проєкті "Танцюють всі", а після – був головним хореографом на шоу "Танці з зірками", а також співпрацював з Тіною Кароль як постановник одного з її концертів. Окрім того, Козар працював із командою "Міс Україна 2017". Проте зараз Козар втік на росію, аби заробляти криваві рублі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Головний хореограф українських "Танців з зірками" втік на росію заради льодового шоу дружини Пєскова - фото №1
Фото: instagram.com/soloviyka

Інформацією про це поділився український режисер Олег Боднарчук у своєму Telegram-каналі. Судячи з "нової глави" у карʼєрі Василя Козара, його абсолютно не бентежить те, що диктаторський кремлівський режим щоденно бомбить мирні міста Україні. Натомість він не просто втік у московію, а ще й почав співпрацювати з Тетяною Навкою, що є дружиною прессекретаря путіна Дмитра Пєскова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як обранець Ольги Харлан заговорив українською. Італійський фехтувальник буквально  "розірвав" Мережу промовою про путіна.