"Це, звісно, важко": дружина Усика вперше показала новонароджену доню і поділилася деталями пологів (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наприкінці січня легенда українського боксу Олександр Усик та його кохана дружина Катерина вчетверте стали батьками . У зіркового подружжя народилася донька, перші фото якої нещодавно показала обраниця Усика. Катерина також розповіла про свої пологи та про особисте привітання від Залужного. Деталі читайте в нашому матеріалі.

Нещодавно Олександр та Катерина стали батьками. Катю вже виписали з пологового, але, на жаль, через надзвичайно важливий поєдинок, який чекає на Олександра через декілька тижнів, він не міг бути присутній на цій важливій події.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виписка пройшла без рідних, а лиш з медичним персоналом. Як зізналася Катя виданню ТСН, це було її особисте рішення. Вона відправила старших дітей разом з бабусею за кордон перед народженням доньки, щоб забезпечити спокій своїй.

А на своїй сторінці Instagram дружина Усика показала перші фото новонародженої доньки. Звісно, обличчя крихітки не видно, однак світлини дуже зворушливі.

"Це, звісно, важко": дружина Усика вперше показала новонароджену доню і поділилася деталями пологів (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/usyk_kate1505/

Попри те, що на пологах Катя була сама, підтримку коханого вона відчувала. Після народження доньки вона одразу ж відправила відео з пологів своєму чоловіку, Олександру Усику.

Ми народилися і ще десь годин зо п'ять лежали в родовій. Тільки дитину витягли — відео було вже в Олександра. Це, звичайно, важко, тому що в такі моменти хочеться бути поряд зі своєю дружиною, зі своєю дитиною. Але нічого. Треба прославляти країну,

— розповідає Катерина.

А ще Катерина Усик розповіла про особливий презент від Валерія Залужного. Головнокомандувач ЗСУ надіслав їй листівку з написом: "Дякую за українців" .

Зазначимо, що 17 лютого Олександр Усик проведе найважливіший бій у своїй кар'єрі. Українець зустрінеться з володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі в боротьбі за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А тим часом в Мережі ширяться чутки, що Надя Дорофєєва стала мамою. Відомий ведучий розсекретив таємницю артистки .