Кирило Буданов знає, хто стоїть за отруєнням його дружини: "Побачите дії у відповідь!"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов розкрив деталі того, як йдуть справи з розслідуванням щодо важкого отруєння його дружини . Розвідник зізнався, чи знає, хто стоїть за цією справою та як готовий помститися за Маріану. Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України розповів про стан здоровʼя дружини в інтервʼю  французькому виданню Liberation. Кирило Буданов зазначив, що зараз Маріана почувається набагато краще, адже їй вчасно було надано медичну допомогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас начальник ГУР зазначив, що не може стверджувати, ніби ця ситуація була черговою спробою замаху на його життя. Кирило Олексійович розуміє, що ще не одноразово зіштовхнеться зі спробами вкоротити йому віку, проте сумнівається, що це була спроба отруїти саме його.

Моїй дружині вже краще. Оскільки я не вживав отрути, мені важко сказати, чи був це замах на моє життя. Але я вже пережив багато замахів та, напевно, переживу ще багато. Я думаю, що найближчим часом ви побачите відповідні дії на російській території, і всі це зрозуміють,

– зазначив Кирило Буданов.

До слова, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України швидко вичислив, хто стоїть за справою щодо отруєння його дружини. Проте розкривати усіх деталей він не спішить. Натомість поки Буданов дав чітко зрозуміти, що збирається помститися кривдникам.

Звичайно, знаю!

– запевнив голова ГУР.

Кирило Буданов знає, хто стоїть за отруєнням його дружини: "Побачите дії у відповідь!" - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, відомо, що Маріанна Буданова живе в робочому кабінеті свого чоловіка. Відомо, що таке рішення було прийнято ще на самому початку повномасштабної війни в Україні.