Як насправді почувається Кейт Міддлтон: перша офіційна заява палацу

Знаменитості
1 566
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images

Очікується, що принцеса повернеться до виконання своїх обов’язків не раніше Великодня

Раніше стало відомо, що Кейт Міддлтон перенесла операцію і через це ще довго не буде виконувати свої обов’язки. У зв’язку з цим час від часу з’являються різні чутки про стан принцеси Уельської. І ось нарешті у палаці на них відреагували.

На початку 2024 року з’явилась новина, що принцесі Уельській зробили операцію на черевній порожнині. Офіційної інформації щодо діагнозу та стану Кейт Міддлтон не було надано, тож швидко почали ширитися різні чутки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, іспанська телеведуча Конча Кальєха стверджувала, що принцеса деякий час перебувала в комі після операції: “Були серйозні ускладнення, яких лікарі не очікували, тому що операція пройшла добре, але післяопераційний період пройшов не за планом”.

Проте пізніше цю заяву було спростовано оточенням принцеси Уельської. Зазначалося, що вона “не має нічого спільного з дійсністю”.

А днями представники Кенсінгтонського палацу нарешті повідомили про стан Кейт Міддлтон. Цим самим вони прагнули припинити розповсюдження чуток щодо її здоров’я.

Принцеса Уельська, яка відновлюється після операції на черевній порожнині, почувається добре,
- йдеться в заяві палацу.

За наявною інформацією, принцеса Уельська працюватиме “з ліжка” ще деякий час. Очікується, що вона зможе повернутися до виконання своїх обов’язків ближче до Великодня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про прозору сукню Кейт Міддлтон, через яку її колись помітив принц Вільям. Детальніше про це - у цій статті .