Зірка “Перших ластівок” та завидний холостяк: 8 цікавих фактів про Максима Самчика

Знаменитості
600
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Максим Самчик, фото
uamodna.com

Хто такий Максим Самчик? Розповідаємо в цьому матеріалі

Серіал “Перші ластівки” відкрив українським глядачам немало талановитих та дуже привабливих акторів. Серед них — Максим Девізоров, який зараз воює на фронті , та Максим Самчик, про якого ми розкажемо вам цікаві факти в цьому матеріалі. 

8 цікавих фактів з біографії Максима Самчика

Максим Самчик, фото
uamodna.com

Максим Самчик 27 серпня 1997 року у Броварах. Вік — 26 років. Знак Зодіаку — Діва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Самчик — не тільки талановитий актор, а й привабливий чоловік. Його зріст — 182 см, а вага — 73 кг.

У 16 років Максим вступив КНУ імені Тараса Шевченка. Він вчився на журналіста два місяці, а потім потрапив у балетну трупу Київського театру мюзиклу “Камільфо”. Його перша роль була у мюзиклі “Мерлін Монро”.

Зірка серіалу Перші ластівки Максим Самчик, фото
drama-comedy.kiev.ua

Освіту Максим Самчик отримав у КНУТКіТ імені Івана Карпенка-Карого. За спеціальністю він актор драматичного театру та кіно.

У кіно Максим Самчик дебютував у 2018 році, зігравши в драматичному фільмі “Коли падають дерева”. А ось справжню популярність йому приніс серіал “Перші ластівки”, в якому він виконав роль 11-класника Феді Макарова. Фільмографія Самчика налічує також такі роботи, як “Справедливість”, “Вірина любов”, “Фокстер і Макс”.

Максим Самчик в серіалі Перші ластівки, фото
uamodna.com

У листопаді 2022 року Максим Самчик став актором Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. Працює він там понині.

Максим Самчик — багатогранна особистість. Він вміє танцювати, фехтувати, стріляти з пістолета, грає на трубі, гітарі та фортепіано.

Особисте життя Максима Самчика — доволі цікава тема. Актор був одружений два роки. Колишня дружина — акторка Ангеліна Трандафілова. Пара розлучилась в травні 2022 року, тож нині серце цього чоловіка вільне.

Максим Самчик з колишньою дружиною, фото
novy.tv
Максим Самчик та Ангеліна Трандафілова, фото
viva.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 11 цікавих фактів про Ярмака. Цей відомий співак зараз служить в ЗСУ.