“Що це за х...йня?”: Сергій Жадан емоційно відреагував на мем про його розрив з Соловій (ФОТО)

Новини шоубізнесу
809
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сергій Жадан фото, 2024
Фото: instagram.com/serhiy_zhadan

В Мережі вже кілька днів активно обговорюють зраду української співачки

Христина Соловій нарешті підтвердила свій роман з Сергієм Жаданом, а потім відразу ж приголомшила новиною, що вже й встигла з ним розійтися . Звісно ж, Мережа відразу відреагувала на це зізнання творенням мемів. На один з них письменник відреагував вельми емоційно.

Днями українська співачка Христина Соловій сходила на інтерв’ю до телеведучої Маші Єфросиніної. Розмова вийшла досить цікавою та палкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Соловій офіційно підтвердила свої стосунки з відомим українським письменником Сергієм Жаданом. Їхній роман взяв початок у лютому 2022 року, коли і співачка, і письменник ще були у відносинах з іншими партнерами. Але зберегти ці стосунки не вдалося - Христина закохалася в іншого. Та зізнаватися письменнику у цьому відразу не стала й певний час мала стосунки відразу з двома чоловіками.

Після цього зізнання прихильники зрадженого чоловіка висловили йому свою підтримку в соцмережах. А деякі з користувачів навіть почали створювати меми на цю тему.

Один з них особливо привернув увагу письменника, що він навіть не втримався від емоційного коментаря.

Що це за х...йня?
- написав Жадан під мемом в одній з гілок, що присвячена його роману з Соловій.

На мемі зазнімковано людину, яка задумливо палить цигарку. У підписі до картинки зазначено, що такою могла б бути реакція письменника на події в його особистому житті.

Мем на тему розриву стосунків Сергія Жадана та Христини Соловій
Скріншот: twitter.com/serhiy_zhadan
Це стадія заперечення. Потім будуть гнів, торг, депресія, але згодом стане легше. Тримайтеся, друже, весь Twitter за вас,
- відповів Жадану один з підписників.
Коментар прихильника на мем про Сергія Жадана та Христини Соловій
Фото: twitter.com/Deni_Ro
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Соловій дорікнула Єфросиніній в тому, що на її руках кров українців. Що мала на увазі співачка - пояснюємо у цій статті .