"Це не те, чому варто дивуватися": Христина Соловій розповіла, чому її пісні розміщені на російських платформах

Знаменитості
1 117
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Христина Соловій, фото
https://www.instagram.com/soloviyka/

Співачка відреагувала на черговий скандал довкола своєї творчості

Днями в Мережі з’явилась інформація про те, що на російських сервісах розміщені пісні Христини Соловій . Багато інтернет-видань підхопили це та почали звинувачувати українську співачку у свідомому заробітку на болотах. Кілька днів Соловій мовчала, однак тепер вийшла на зв’язок та пояснила, чому так сталося.

Христина Соловій опублікувала відео у своєму Instagram, в якому доволі різко пояснила ситуацію. Співачка зауважила, що згоди на публікацію своїх пісень на російських музичних платформах вона не давала та не отримує звідти жодного прибутку. За словами зірки, після ситуації з російським “Лєдовим шоу”, організатори якого вкрали її пісню “Тримай” — таким знахідкам та новинам вже не варто дивуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жоден з моїх треків не розміщений на рос. платформах офіційно. Усі доступні композиції — піратські публікації, на поширення яких я не давала згоди і з яких я не отримую жодного прибутку. Як ми вже бачили за “Лєдовим шоу” — це, на жаль, не те, чому варто дивуватися. Крадії крадуть,
— прокоментувала Соловій у своєму відео.

Христина також сказала, що на пісню “Зима” вона взагалі не має жодних прав, адже записувалась ця композиція разом з Олегом Скрипкою. Тому за поширення цього треку на російських платформах відповідає тільки Олег.

Щодо треку "Зима", записаного спільно з Олегом Скрипкою — усі права на цю композицію належать Олегу Скрипці, він є автором слів та музики. Так само він відповідальний за її поширення та розміщення на будь-яких музичних платформах,
— підсумувала Христина.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Христина Соловій дала доволі скандальне та відверте інтерв’ю, яке розлетілося мережею. В рамках цієї розмови співачка звинуватила Машу Єфросиніну в тому, що на її руках кров українців.