Соня Морозок розповіла про картину, яку подарувала президенту Зеленському: "Майже, як у Мікеланджело"

Знаменитості
3 687
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Соня Морозюк, фото
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk/

Скандальна художниця вперше розповіла, що намальована на цій картині

Після тривалого мовчання Соня Морозюк сколихнула Мережу своїм інтерв'ю, яке дала Дмитру Гордону. Одіозна художниця відповіла, чи прийде на суд підтримати Романа Гринкевича, а також розповіла про картину, яку подарувала президенту України.

Якщо ви читали наш матеріал з цікавими фактами про Соню Морозюк, то знаєте, що вона намалювала картину для Володимира Зеленського. За словами дівчини, полотно замовив не президент, а його друзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли Соня дізналась, для кого малює картину, то вирішила, що не може брати за неї гроші, й мусить зобразити там щось дуже особливе. Що ж намалювала скандальна художниця для президента?

Там зображені дві руки, котрі тягнуться одна до одної. Майже, як у Мікеланджело. І написано "Подолаємо",
розповіла Соня Морозюк.

Морозюк також додала, що не знає, чи висить це полотно на стіні президента, адже від нього могли вірогідно позбутися після гучного скандалу з колишнім нареченим Соні. Багато зірок тоді відхрестились від зв'язків з художницею. Володимир Завадюк, наприклад, видалив напис Соні зі свого авто, яке вона спеціально розмальовувала для нього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також у своєму недавньому інтерв'ю Соня Морозюк неочікувано розповіла про свої уподобання в ліжку. Дізнайтеся, чи перебуває зараз художниця у стосунках.