Соня Морозюк пожалілася, що їй "було боляче і неприємно" дивитися на затримання Романа Гринкевича

Знаменитості
7 870
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Соня Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Скандальна художниця зізналася, як відреагувала на корупційний скандал довкола родини Гринкевичів, з якими вона мала породичатись

Колишня невістка корупціонера Ігоря Гринкевича Соня Морозюк вперше дала інтервʼю після скандалів довкола родини бізнесмена. Як і очікувалося, медійна художниця почала захищатися і казати, ніби нічого не знала про заробітки свого тодішнього нареченого Романа. А от як вона відреагувала на його затримання — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю Дмитру Гордону Соня Морозюк вчергове почала доводити, ніби все що у неї є — було придбано до стосунків з Романом. А от від нього вона тільки отримала декілька прикрас, які нібито пожертвувала на допомогу ЗСУ. Тому дівчина запевняє, що ні сама вона, ні її художня майстерня та квартири — ніяк не повʼязані з діяльністю родини Гринкевича.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, після роботи ДБР, затримано було не тільки Ігоря Гринкевича, а і його сина Романа. При чому останній ще намагався сховатися від правоохоронних органів, але його швидко знайшли й відправили до зали суду.

Сама ж Соня каже, що була шокована дізнавшись такі новини. Ба більше, бачити кадри з моменту затримання свого колишнього коханого їй було “боляче і неприємно”, хоча на той момент вони вже були не разом.

Я була в ах*ує. Я була дуже здивована, коли затримали Ігоря, м‘яко кажучи. Ви ж розумієте, що ніхто не набирав мене зранку і не казав: "Я йду давати хабар"? Я була в шоці. Коли затримали Романа, ми не були на той час разом. Я скажу чесно, що дивитися відео і фото з затримання Романа — мені було боляче і неприємно
— зізналася Морозюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Соня Морозюк відповіла, чи прийде на суд підтримати Романа Гринкевича, а також прокоментувала закиди щодо схожості з Оксаною Марченко. На питання про колишнього коханого художниця відповіла категорично.