Соня Морозюк пригадала реакцію Романа Гринкевича, коли вона онлайн розірвала їх стосунки через підозри ДБР

Знаменитості
4 558
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Соня Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Художниця пожалілася, що більше не могла довіряти коханому

Стосунки Соні Морозюк та Романа Гринкевича обірвалися відразу після того, як суспільству стало відомо, що родина чоловіка розкрала понад 1 мільярда гривень з коштів Міноборони. А от як саме завершився їх роман — стало відомо тільки зараз.

В інтервʼю Дмитру Гордону художниця зізналася, що вирішила розірвати заручини саме тоді, коли в Мережі виплила інформація щодо шахрайських схем Ігоря Гринкевича і його сина. За її словами, до того вона ніколи не цікавилася, як саме її коханий заробляє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, коли стало відомо про розкрадання, то Соня Морозюк поспішно кинула Романа Гринкевича. При чому сталося це онлайн, оскільки зустрітися тоді їм так і не вдалося.

Хотіла я, як дорослі люди, зустрітись, поговорити. Для мене було важливо розказати, чому я вирішила так зробити, його вислухати, але на мої прохання зустрітися він не знайшов змоги,
— каже Соня Морозюк.

Варто зазначити, що коли випливла інформація щодо корупційних схем родини Гринкевичів, Морозюк не поспішала з висновками. Проте вже тоді вона зазначувала, що піде від нареченого, якщо чутки підтвердяться. Своє рішення вона пояснює тим, що більше не могла довіряти Роману.

Уся ця історія, звичайно, вона відобразилась на наших стосунках, і через це я втратила довіру, тому що там я не відчувала підтримки. У нас було різне бачення розв'язання проблем,
— додала художниця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також стало відомо, звідки у Соні Морозюк гроші на дороговартісну майстерню. Виявилося, що раніше художниця брехала щодо ціни власної галереї у самісінькому центрі Києва.