Довго приховували свій роман: історія кохання Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко

Знаменитості
1 184
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото
Фото: instagram.com/aakucherenko/

Розповідаємо, як познайомились, закохались та одружились відомий мандрівник та володарка титулу "Міс Україна-2016"

Телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров не любить афішувати своє особисте життя. Такої ж думки дотримується його обраниця Олександра Кучеренко. Тож коли з’ясувалось, що ці двоє разом — шанувальники були шоковані. Пропонуємо вам дізнатися, як зародились стосунки цієї красивої пари.

Як познайомились Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дмитро Комаров зустрів свою майбутню дружину випадково у 2016 році, коли вона брала участь у конкурсі краси "Міс Україна-2016". Цікаво, що їхнього знайомства могло і не бути, адже модель до останнього моменту сумнівалася, чи брати участь в шоу, а Дмитро не хотів бути суддею. Однак доля мала свої плани на цих двох.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Роман Дмитра та Саші спалахнув одразу після конкурсу. Ініціативу проявив чоловік. Він запросив красуню до свого офісу, де вони чотири години спілкувались на різноманітні теми. Саме тоді між ними загорілась іскра.

Однак зірки вирішили тримати свій роман в секреті. Через якийсь час вони стали учасниками шоу "Танці з зірками" та танцювали в парі — Дмитро Комаров був запрошеною зіркою, а Саша Кучеренко його партнеркою, адже вона професійна танцівниця.

Пізніше закохані зізнавались, що участь в проєкті стала справжнім випробуванням для їхніх стосунків. Вони мало не розійшлися. Тепер Дмитро та Олександра впевнені, що будуть разом до самої старості.

Освідчення та весілля

Дмитро Комаров не відкладав довго освідчення. На другий рік стосунків відомий журналіст придбав каблучку та придумав неймовірний план для пропозиції руки та серця. Він запросив Сашу на романтичне побачення вертольотом довкола Києва. Освідчився Дмитро своїй коханій прямо в небі.

Офіційно пара одружилась у 2019 році. Шлюб зареєстрували в одному з РАЦСів Києва, а потім повінчались в православному храмі в Єрусалимі. Весілля було маленьким та таємним. На святі були лише найближчі. Потім пара відправилась у медовий місяць на Мальдіви.

Чи планують Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко дітей

Зараз Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко продовжують тримати свої стосунки в таємниці. Після початку повномасштабної війни вони стали менш активними у соціальних мережах, тож нові спільні фото — це рідкість.

Щодо батьківства, то пара не поспішає з цим рішенням. Зараз в Дмитра та Олександри немає дітей. Однак під час зйомок проєкту "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" ведучий відвідав мольфарку Марію на заході України, яка пророкувала, що у них будуть два хлопчики. Ще одна мольфарка Калина також передбачила, що вони матимуть двох синів. Тож, можливо, зовсім скоро пара потішить нас новинами про поповнення в сім’ї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно новиною про поповнення в сім’ї здивував Віталій Козловський . Український співак розірвав Мережу прем’єрою кліпу, в якому вперше показав вагітну дружину.