Грає в "Жіночому кварталі" та виховує двох дітей: цікаві факти про співачку Віру Кекелію

Знаменитості
961
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Віра Кекелія, фото
Фото: instagram.com/kekeliavera/

Ділимось неочікуваними подробицями з життя талановитої співачки

Її голос — дивовижний, а талант — безсумнівний. Ще з самого дитинства Віра Кекелія знала, що на неї чекає велика сцена та кар'єра співачки. Проте шлях цієї зірки був не таким вже й простим. 

Вона брала участь в багатьох конкурсах, була в складі доволі популярної групи “А. Р. М. І. Я.” та будувала кар'єру заново. Зараз ви можете бачити Віру Кекелію в шоу “Жіночий квартал” та чути її пісні на радіо. Однак яким було життя цієї зірки? Розповідаємо далі.

10 цікавих фактів з біографії Віри Кекелії

Віра Кекелія народилась 5 травня 1986 року в Харкові. Вік — 37 років. Знак Зодіаку — Телець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За національністю Віра Кекелія українка, але по батьковій лінії має грузинське коріння. В неї також є брат — Гурам Кекелія.

Попри те, що Віра з дитинства хотіла співати, батьки наполягли на тому, аби вона вступила до Харківського інженерно-будівельного інституту. За освітою Кекелія фінансист, однак вона ніколи не працювала за фахом.

Кар'єра Віри розпочалась у 2010 році, коли вона стала фіналісткою шоу “Суперзірка”. А у 2011 році Кекелія приєдналась до складу гурту “А. Р. М. І. Я”, який був шалено популярним в той час.

У 2017 році Віра приймає рішення заново будувати сольну кар'єру та бере участь в 7 сезоні шоу “Голос країни”. Вона потрапляє в команду Сергія Бабкіна та доходить до суперфіналу, після чого починає створювати свої власні хіти.

Віра Кекелія була учасницею Національного відбору на Євробачення у 2019 році. Тоді співачка змагалась з піснею “WOW!” та виграти в конкурсі не змогла.

Участь в “Голосі країни” принесла Вірі не тільки популярність, а й велике кохання. На шоу вона зустріла музиканта Романа Дуду, з яким одружилась у 2017 році. На початку повномасштабної війни у стосунках подружжя сталась криза, однак вагітність Віри Кекелії та поява малюка зміцнила їхні стосунки.

Віра Кекелія мама двох синів. Першого вона народила у 2020 році, а другий малюк з'явився на світ в серпні 2022 року. Співачка не заперечує, що вони з Романом захочуть ще одну дитину. Також у подружжя є пес Фарго.

Брала участь Віра Кекелія і в шоу “Танці з зірками”. Але на цьому проєкті вона не танцювала. Віра співала та своїми композиціями супроводжувала виступи учасників.

Зараз Віра Кекелія — самостійна співачка. Вона співає під псевдонімом KEKELIA. А ще співачка грає в гумористичному шоу “Жіночий квартал”. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про зірку українського TikTok — Дашу Кубік. Вона спілкувалась з російським співаком Єгором Крідом та брала участь у "Лізі сміху".