Співачка, яка відмовилася від російського громадянства, зізналася, як спілкується з батьками-путіністами

Новини шоубізнесу
2 831
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Юріна
Фото: instagram.com/yurina_yuyu

Юлія Юріна каже, що її батьки-росіяни, не вірять їй, зате впевнені у правдивості кремлівської пропаганди

Відома співачка Юлія Юріна народилася на росії, проте усією своєю творчістю та громадянською позицією вона спрямовує на розвиток України та її культури. Артистка навіть публічно відмовилася від російського громадянства, аби нарешті отримати український паспорт. Однак, на росії у дівчини залишилися чимало родичів, зокрема батьків. Як вони ставляться до позиції Юлії — дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю "Суспільне Культура" Юлія Юріна зізналася, що підтримує звʼязок зі своїми батьками. Проте їх погляди категорично відрізняються, адже в той час поки артистка підтримує Україну, її мама з татом — проти позиції доньки, оскільки вони є жертвами російської пропаганди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На тлі цього у дівчини виникає багато конфліктів з батьками. В тому числі вони обурюються тому, що Юля намагається їм надати докази того, що російські окупанти робили в населених пунктах України, які були тимчасово окуповані. Однак попри всі спроби Юріної, батьки вірять у наративи кремля, а не власній доньці.

Ми говоримо на підвищених тонах, ми сваримося. Всі мої поїздки до деокупованих сел й місць, де побували окупанти, гуманітарні місії, мої інтерв'ю з постраждалими, мої фотографії з розбомблених церков… Це все нівелюється тим, що пропонує їм російська пропаганда. Вони не вірять мені, вони вірять всьому, що їм кажуть. У мене немає відчуття, що вони мене люблять як доньку. Є відчуття, що вони намагаються висловити своє невдоволення через мене, неначе я винна у війні. Востаннє, коли вони мені телефонували, був величезний скандал через концерт з українською традиційною творчістю. Все, що я отримала: "Як ти посміла сказати, що росія йде на х*й?". Це єдине, що мені кажуть батьки,
— зізналася артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Юлія Юріна зі сльозами на очах повідомила, що ніяк не може отримати українське громадянство. Адже аби поновити свої документи, вона має повернутися на росію, проте не може цього зробити, адже її відразу заарештують .