Олена Зеленська чуттєво звернулася до українців у Великдень: "Навіть неможливе можливе"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олена Зеленська
Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді публічно привітала українців з Воскресінням Христовим, розчуливши багатьох підписників

Традиційно на Великдень, як і в усі важливі свята, перша леді Олена Зеленська, яка особисто протестувала шкільне меню , не оминула стороною можливість звернутися до усього українського народу. У день Воскресіння Христового дружина президента України не відійшла від власних традицій та підготувала привітання після звернення Володимира Зеленського .

На відміну від свого чоловіка Олена Зеленська не стала записувати відеозвернення. Натомість перша леді опублікувала публікацію в Instagram, присвячену Великодню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але навіть так дружина президента змогла привернути увагу до своїх слів, наголосивши на тому, що Воскресіння Христове — свято, що дарує народові надію. І цього року ми продовжуємо не полишати надію на правдиву перемогу.

Серед наших непростих днів і тривожних ночей, випробувань і вибору, загроз і порятунку цей день приходить як нагадування: навіть неможливе можливе, надія є, життя та правда здобудуть свою справедливу перемогу. Свій Великий день. З Великоднем, Україно! Зі святом усіх, хто не полишає надію і робить неможливе для перемоги життя та правди!
— написала Олена Зеленська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська пояснила, чому не долучилась до публічних привітань чоловіка з іменинами. Адже у день народження Володимира Зеленського, на здивування багатьох, вона не стала привселюдно вітати коханого.