У день Воскресіння Христового Володимир Зеленський порушив власну традицію: таким президента вже давно не бачили (ВІДЕО)

Знаменитості
1 653
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Зеленський
Фото: instagram.com/zelenskyy_official

Вперше з самого початку широкомасштабної війни, Володимир Зеленський постав перед публікою у світлій вишитій сорочці

Привітання президента України з Пасхою цього року стало особливим. Адже вперше від лютого 2022 року, Володимир Зеленський, який помітно змінився за годину війни , одягнувши світле вбрання, записуючи відеозвернення до всього українського народу. Більше деталей дізнавайтесь на Хочу!

Великдень у 2024 році припав на 802 день протистояння українського народу російській агресії. Тому, звісно, у своїй промові голова держави не міг уникнути того, що весь цей час українці живуть в умовах щоденних повітряних тривог та атак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що вперше за годину повномасштабного російського вторгнення Володимир Зеленський постав перед публікою у світлому вбранні. Зазвичай президент України з'явився усюди біля вбрання в стилі мілітарі, та навіть його вишиті сорочки були темних кольорів. Проте в день Воскресіння Христового голова держави несподівано з'явився у молочній вишиванці. Проте стиль мілітарі зберігся і тут, адже комір та деталі на рукавах мають піксельне забарвлення, що символізує війну.

Світ бачить це. Бог знає це. І ми віримо: у Бога на плечі – шеврон із українським прапором. Тож із таким союзником життя точно переможе смерть. З Пасхою всіх вас, дорогі українці! Христос Воскрес! Воістину воскрес!

— наголосив Володимир Зеленський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Володимир Зеленський відповів, кого варто було б звинувачувати у раптовій смерті Навального. Президент України не має сумнівів, що за цим стоїть російський диктатор .