Поставив жирну крапку! Як пройшов 8 випуск 12 сезону "МастерШеф" та хто покинув кулінарний проект?

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Щосуботи телеглядачі стежать за кулінарними сутичками учасників 12-го сезону "МастерШеф". Змагаючись у складних конкурсах, вони демонструють свою майстерність. Як пройшов новий  восьмий випуск  кулінарного проєкту і хто покинув шоу? Розповідаємо у нашому матеріалі!

Цей сезон не лише перевіряє учасників на знання української кухні, а також на їхнє володіння кулінарною класикою різних країн світу. З кожним новим випуском боротьба стає все більш напруженою, а кількість учасників зменшується.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У цьому випуску учасники зіштовхнулися із завданням приготувати страви здорового харчування, але з невеликим ускладненням. Деякі з них мали провести годину на тренажерах перед тим, як розпочати готування. Хоча, на перший погляд, це завдання може здатися простим, витримати фізичне навантаження впродовж години — справжнє випробування.

Поставил жирную точку! Как прошел 8 выпуск 12 сезона "МастерШеф" и кто покинул кулинарный проект? - фото №1
Поставил жирную точку! Как прошел 8 выпуск 12 сезона "МастерШеф" и кто покинул кулинарный проект? - фото №2

Також перед учасниками стояло ще одне "солодке" випробування — відгадати, а потім відтворити начинки цукерок. Хто ж поставив жирну крапку у восьмому випуску "МастерШеф" та залишив шоу? Розповідаємо далі!

Хто залишив "МастерШеф" у 8 випуску 12 сезону?

Звичайно, 8 випуск також ознаменувався битвою чорних фартухів. У цій битві змагалися Оксана, Микола, Сашко, Роман, Іван та Мирослава. Вони зіткнулися з вісьма мінікухнями, кожна з яких надавала обмежений доступ до різних кулінарних інструментів та обладнання.

Поставил жирную точку! Как прошел 8 выпуск 12 сезона "МастерШеф" и кто покинул кулинарный проект? - фото №4

Отже, у 8 випуску 12 сезону "МастерШеф" шоу залишив Іван Пєший. Цей чоловік працював офіціантом у винному закладі та мріяв про кулінарну кар'єру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше в Мережі викликала фурор новина про те, що фіналіст "МастерШеф" Гриценко  опублікував романтичне фото  з суддею шоу Мартиновською. Він назвав Ольгу богинею і розповів, які між ними стосунки.