"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 14 випуск від 02.11.2023

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Де та коли дивитися 14 випуск улюбленого кулінарного шоу "МастерШеф-12" та що чекає глядачів у цьому епізоді? Дізнайтеся в нашому матеріалі!

На кухні "МастерШеф-12" цього тижня встановиться абсолютна влада учасників. Вперше аматорів не чекає звичайне суддівство, а повна самостійність та право самим стати суддями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Учасники вперше стикнуться з пустою кухнею та будуть самостійно вирішувати, чия страва отримає високі бали, а хто отримає чорний фартух. Як це вплине на подальший хід шоу? Все стане ще цікавішим, коли на кухню таки неочікувана завітають наші улюблені судді.

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 14 випуск від 02.11.2023 - фото №1

У другому конкурсі учасники зіткнуться з викликом відтворити творіння видатного українського митця Казимира Малевича в стилі супрематизму та довести, що українці не забули свої корені. Як вони впораються із геометричними формами та кольорами на тарілці? Це буде випробування не лише для смаку, але й для мистецької виразності.

Дивіться 14 випуск кулінарного шоу "МастерШеф-12" 2 грудня листопада о 19:00  на сайті  "СТБ". Дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 14 випуск від 02.11.2023 - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як пройшов 13 випуск 12 сезону "МастерШеф". Ми розповіли, кому пропри великі зусилля не вдалося зняти чорний фартух.