Діта фон Тіз у гламурному образі та з келихом на голові сяяла на заході у Лас-Вегасі (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми показували вам модні образи на Новий рік з паєтками. Та якщо ви й досі не наважуєтеся обрати щось настільки яскраве, надихніться образом діви бурлеску Діти фон Тіз. Та дозвольте собі, врешті решт, сяяти!

Нещодавно Діта фон Тіз відвідала вечірку з нагоди відкриття нового готелю Fontainebleau у Лас-Вегасі. Діва бурлеску мала неймовірно гламурний вигляд!

Для свого світського виходу знаменитість обрала максісукню срібного кольору, яка була прикрашена паєтками. Останні додавали їй блиску при кожному спалаху фотокамери. Доповнювали образ Діти фон Тіз срібний клатч, масивний браслет з камінням, каблучка та довгі сережки. Головним акцентом в її гламурному образі став обідок з келихом. Своє темне волосся знаменитість зібрала назад та зробила макіяж з чорними стрілками та червоною помадою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що раніше сукню з паєтками, щоправда, у золотому відтінку, приміряла зірка серіалу “Емілі в Парижі”. Який вигляд мала Ешлі Парк на врученні премії Golden Heart Awards 2023, співзасновником якої є дизайнер Майкл Корс - дивіться у цьому матеріалі .

Фото: Getty Images