32-річного вчителя з проєкту "Вагітна у 16", від якого народила учениця, звільнили

Новини ТВ-шоу
1 280
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вагітна у 16
Фото: кадр з шоу Вагітна у 16

Представники закладу вирішили поставити крапку на співпраці з дорослим чоловіком, від якого народила неповнолітня

Новий сезон популярного українського проєкту “Вагітна у 16” наробив чимало галасу. Адже після того, як суспільству стало відомо про скандальні стосунки 15-річної учениці та 32-річного вчителя, останнього було звільнено. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

На наступний день після виходу в ефір історії про 15-річну школярку Людмилу та 32-річного вчителя інформатики Сергія, чоловік залишився без роботи. Варто зазначити, що познайомилася пара у школі, де вчилася дівчина, однак ще на початку зародження їх (нездорових) стосунків чоловік пішов працювати в інший навчальний заклад, аби “по селу не пішли чутки”. Однак їх історія кохання все ж навсправжки вдарила по карʼєрі Сергія. Адже ще до того, як Мережею розгорівся скандал, Школа робототехніки та програмування позбавила чоловіка, від якого народила неповнолітня, можливості працювати у компанії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це повідомили на офіційній сторінці приватної школи в Instagram. При цьому в дописі зазначено, що з усіма іншими викладачами буде проведено “спеціальне навчання на тему взаємодії й концепції стосунків між учнями та викладачами”.

Ми знімаємо його (Сергія — прим. ред.) з пар сьогодні та звільняємо без можливості бути дотичним до освітньої (і будь-якої іншої) діяльності компанії після ситуації, що стала відомою з шоу.
Наше завдання не допустити таких випадків у майбутньому, а також донести “ненормальність” таких дій з боку дорослої людини (не тільки з позиції викладача), моральні та соціальні наслідки,
— кажуть представники закладу, в якому працював герой проєкту “Вагітна у 16”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, ще не так давно Мережа була шокована тим, як Карпачов обсипав компліментами маму скандальної блогерки Анни Алхім на проєкту "Супербабуся". Чи варто казати, що цей випуск глядачі оцінили далеко не з кращого боку? Українці розкритикували не тільки Алхім, а й творців шоу.