Олена Філонова буквально роздавала таблички "Ревізора" заради власної вигоди – блогер Беспалов (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
20 676
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Олена Філонова
Фото: instagram.com/efilonova

Блогер-пліткар стверджує, що проєкт з відомою телеведучою знімали не чесно, адже сама Олена пропонувала цікаву "співпрацю" салонам краси

Телеведуча Олена Філонова запамʼяталася багатьом як ревізор краси, адже не один сезон популярної телепрограми вона перевіряла салони краси по всій країні. Однак виявилося, що не всім естетичним центрам можна довіряти, адже отримання заповітної таблички могло відбуватися не зовсім чесно. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

У своєму новому відео на YouTube Богдан Беспалов “злив” неприємні секретики Олени Філонової. Блогер-пліткар вже не один день натякав, що має цікавий компромат на відому телеведучу, а днями вирішив нарешті розповісти, про що саме йде мова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, за словами Беспалова, Олена Філонова нечесно роздавала таблички “Ревізора”. Адже, як повідомляють його інсайдери, неодноразово напередодні зйомок телеведуча сама знаходила контакти салонів і пропонувала їм вигідну співпрацю. Мовляв, вона розхвалить їх студію у новому випуску та призначить табличку “Ревізора”, за що бартером отримуватиме ряд послуг від їх майстрів.

Оця ревізорка краси обдзвонювала київські салони та пропонувала послуги, мовляв “я прийду до вас з табличкою, ви її отримаєте, а в обмін на це — ви мені даєте умовно 10 сеансів чогось”. Тобто, глядачі абсолютно щиро дивилися це шоу і вірили у прозорість системи. Ні, це все робиться для “мочилово” конкурентів, або для того, аби отримати якийсь бенефіт.
Давайте доведемо до кінця історію Ревізора краси. І окреме питання по самому шоу. А чи все так прозоро?
— каже Богдан Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Богдан Беспалов розсекретив, що після розлучення з дружиною Сергій Танчинець більше не одинокий. Виявляється, лідер гурту “Без обмежень” закрутив роман з дівчиною, яка працює на нього.