Рятуємо кислі мандарини і свій настрій: як зробити несолодкі цитрусові божественними на смак - лайфхак

Їжа
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

От і настав сезон солодких смачних новорічних мандаринів! Проте навіть зараз у магазині чи на ринку можна наткнутися на не дуже солодкий зимовий фрукт. Як розпізнати кислі мандарини, просто взявши їх до рук, ми вже розповідали, тому зараз поділимося секретом, що можна зробити, якщо ви все ж купили такий невдалий фрукт.

Дієвим лайфхаком ділиться сайт prostoway. Наголошується, що цей метод називається "японським".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявляється, навіть дуже кислі мандаринки можна врятувати! І зробити це достатньо просто - просто потрібно знати, як саме вирішити неочікувану проблему.

Рятуємо кислі мандарини і свій настрій: як зробити несолодкі цитрусові божественними на смак - лайфхак - фото №1

А допоможе із цим звичайна гаряча вода. У миску потрібно налити воду температурою близько 40 градусів і помістити в неї мандарини на 10 хв. Після цього дістаємо яскраві новорічні фрукти й відразу ж перекладаємо їх у миску з холодною водою - уже на 5 хв.

Метод вважається одним із найпростіших, зате дуже дієвих! Ви здивуєтесь, наскільки відчутною буде різниця між щойно купленими та "викупаними" на контрастах мандаринами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, як довго зберігати вдома різні продукти - йдеться про те, що вони не псуватимуться буквально тижнями! Завдяки дослідженням та різним випробуванням науковців, знайдено найоптимальніші умови для різних овочів, фруктів, грибів та зелені.