Рибу буде у кілька разів простіше чистити: допоможе копійчаний інгредієнт

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як значно простіше чистити картоплю на салати. Тепер ділимось лайфхаком, який виручить і значно спростить життя кулінарів, які час від часу чистять та готують рибу.

В потрібний момент цей метод може врятувати вам цілу купу часу просто вам знадобиться. Якщо приготувати рибу не дуже складно, то чищення викликає особливі емоції, адже процес не найприємніший. Разом із ProstoWay розповідаємо, як його полегшити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Допоможе у цьому звичайнісінька кухонна сіль

Зняти луску з риби не так легко. Окрім фізичних зусиль, які треба прикласти, це ще й не найприємніший продукт. Риба слизька, вона вилітає з рук, через що її буває просто неможливо втримати. Цей слиз не тільки бридкий, а ще й псує і значно уповільнює процес чищення.

У такому випадку на допомогу прийде кухонна сіль. Просто опустіть в неї пальці, а потім беріться за рибу. Ви відразу відчуєте різницю - наскільки все стане простіше. Сіль завдяки своїй фракції унеможливить ковзання риби по дошці та столу, а ще знищить слиз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли наступний раз будете чистити та обробляти рибу, обов’язково спробуйте цю пораду на практиці - ви будете вражені тим, наскільки це простіше. Також ми розповідали, як відрізнити “хлопчика” від “дівчинки” оселедця та кого краще купувати.