Мало хто знає: де на кухні не можна зберігати олію

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

рослинна олія
gsm-info / Є чіткі правила зберігання

Від цього залежить термін придатності продукту

Ми розповідали, як правильно їсти ківі . Тепер розповідаємо про тонкощі зберігання рослинної олії. Мало хто знає, що її не варто ставити в холодильник. Це популярний варіант зберігання, але він не підходить, якщо ви хочете отримати від продукту максимум смаку та користі.

Чому не можна зберігати масло в холодильнику? Цей продукт не повинен піддаватися частим перепадам температур. Так він втрачає смак, аромат та поживні властивості. Разом з Ukr.Media розповідаємо про це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також кулінари часто розміщують пляшечку біля плити. Це зручно, проте не завжди доречно, особливо якщо на пляшку потрапляє сонячне проміння.

Де краще зберігати олію?

Найкращим місцем буде темна поличка, куди не потрапляє сонячне світло. Підійде закрите місце в кухонній шафі, подалі від плити та батареї.

Обов'язково тримайте масло у закритому посудині. Не ставте олію на світло, адже в таких умовах вона починає окислюватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правильне зберігання олії допоможе зберегти її корисні властивості та смак та продовжити термін придатності продукту. Також ми розповідали, як зберігати готову їжу у холодильнику.