Мало хто знає про цей спосіб: як приготувати макарони значно швидше

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як правильно обирати макарони . Тепер ділимось способом, який може перевернути ваше уявлення про цю страву.

Мало хто знає, та макарони можна приготувати у мікрохвильовій печі. Це займе значно менше часу, і, як додатковий бонус, вам навіть не доведеться мити каструлю. Про це розповіли на PIXELINFORM .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Макарони – універсальний гарнір. Найсмачніше готувати їх безпосередньо перед подачею. Але на один раз часто неохота мазати каструлю. Виходом може стати мікрохвильова піч.

Для того, щоб приготувати макарони таким способом, потрібно взяти посуд, який підходить для мікрохвильової печі. Кладемо туди макарони та заливаємо водою. На 250 г сухого виробу береться літр чистої води.

Готуємо макарони впродовж того часу, що вказаний на упаковці, але додати до нього ще 3 хвилини. Потужність краще виставляти високу.

Приблизно в середині процесу дверцята необхідно відкрити та перемішати макарони. Як тільки мікрохвильовка закінчить, слід злити зайву воду. А гарнір можна сміливо подавати до столу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким чином можна готувати спагетті та локшину, ріжки тощо. Також ми розповідали, як правильно варити пельмені .