Смажена печінка буде неймовірно м’якою: допоможе один простий продукт

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, навіщо наші предки додавали сіль до молока . Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе значно смачніше приготувати печінку.

Часто кулінари скаржаться, що печінка виходить жорсткою і гіркою. Щоб цього уникнути, можна скористатися незвичайним способом, який полягає в додаванні до печінки яблук і цибулі. Про нього розповіли на Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перш за все, нарізаємо печінку невеликими шматочками і обсмажуємо її до готовності. Поки печінка смажиться, подрібнюємо цибулину і обсмажуємо її до прозорості. Нарізані часточками яблука додаємо до цибулі і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин. Викладаємо цибульно-яблучну добавку прямо на печінку і тушкуємо все разом до готовності.

Цей трюк працює завдяки тому, що яблука містять кислоти, які розм'якшують м'ясо. Крім того, яблучний сік допомагає позбутися гіркоти. Цибуля також містить кислоти, а ще мона додає страві аромату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для приготування можна використовувати будь-які яблука, але краще взяти кислі або кисло-солодкі. Разом з цибулею та яблуками можна додати трохи часнику, якщо вам подобається його смак. Також ми розповідали, як злити воду з картоплі чи макаронів і не забруднити друшляк .