Суп буде смачнішим, ніж у ресторані: ложка цього продукту - і рецепт спитає навіть дідусь

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, навіщо лити горілку в тісто . Тепер ділимось іншим алкогольним секретом, який допоможе вам у кулінарії.

Раніше рекламні ролики часто нав'язували нам думку, що супи неможливо уявити без бульйонних кубиків. Але це не так, і покращити смак бульйону можна іншим чином. Про цей спосіб розповіли на pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додайте в суп трохи коньяку

Не лякайтеся, мова йде лише про кілька крапель. Зате вони зроблять ваш бульйон неймовірно ароматним і наваристим.

Щоб використати цей трюк, додайте 2-3 краплі коньяку в киплячий бульйон. Після цього готуйте суп на слабкому вогні, як ви звикли.

Річ у тім, що насичений смак коньяку підкреслює смак овочів та м'яса. Він робить бульйон більш глибоким і ароматним. А ще є версія, що коньяк сприяє розм'якшенню м'яса, тому суп готується швидше. Цей напій надає супу тонкий, ледь відчутний аромат, який робить страву більш вишуканою.

Важливо: не додавайте коньяк в холодний бульйон. Не переборщіть - якщо використати занадто багато коньяку, інакше він переб'є смак інших інгредієнтів. Найкраще він поєднується з м'ясними супами, такими як борщ, солянка або грибний суп.

Спробуйте додати коньяк у наступний суп, який будете готувати. Ви будете приємно здивовані результатом. А ще цю хитрість можна використовувати не лише для супів, але й для інших страв, наприклад, для рагу або соусів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали, як приготувати смачну смажену картоплю. Секрет - у особливій лимонній заправці для страви.