Засмажка - основа смаку борщу: мало хто знає, як готувати її правильно

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як швидко і без замочування приготувати квасолю . Це один із класичних компонентів смачного борщу. Але, мабуть, найважливішим етапом приготування цієї страви є засмажка.

Приготувати овочеву засмажку правильно - це запорука смаку готової страви. На порталі Pixelinform розповіли про секрети ідеальної засмажки для борщу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Готуємо на повільному вогні

Обсмажуйте овочі на маленькому вогні під кришкою. Це дозволить їм розкрити свій аромат і смак, а також зберегти насичений колір. Сильний вогонь перетворить овочі на кашку, позбавивши засмажку глибини смаку.

Томатна паста або свіжі помідори

Додайте в засмажку томатну пасту або подрібнені свіжі помідори. Це збагатить смак борщу і додасть йому приємну кислинку. Якщо готуєте з томатною пастою, не забудьте обсмажити її попередньо, щоб прибрати сирий присмак.

Цукор для балансу

Не забудьте про цукор. Цей продукт не лише підкреслить смак овочів, але й допоможе зберегти насичений рубіновий колір борщу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці хитрі прийоми роблять борщ неймовірно апетитним. Пам'ятайте, що засмажка - основа будь-якого борщу. Приділіть її приготуванню трохи більше часу і уваги, і результат вас приємно здивує. Також ми ділились ідеальною пропорцією для приготування смачних котлет .