Печінка буде нереально смачною: три секрети приготування, про які знають кухарі

Кулінарні підказки
668
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як приготувати особливо ніжну курячу грудку . Тепер ділимось тонкощами та секретами приготування особливо смачної печінки.

Цей продукт можна приготувати так, що будь-який гурман буде у захваті. Головне - знати, як. Щоб страва вийшла ніжною, соковитою та апетитною, важливо знати кілька секретів її приготування. Розповідаємо про них разом із ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Замочування продукту

Замочування печінки в молоці на 1,5-2 години перед приготуванням робить її м'якою та ніжною. Замочування в окропі протягом декількох хвилин робить печінку ще більш м'якою, але цей спосіб більше підходить, якщо печінку ви плануєте тушкувати.

Використовуйте борошно

Обвалювання шматочків печінки в борошні перед смаженням допомагає їм зберегти соковитість та формує рум'яну скоринку. Робіть це безпосередньо перед тим, як викласти шматочки на сковороду.

Підготуйте сковороду

Сковорідку для смаження печінки потрібно добре розігріти перед тим, як викладати продукт. Також важливо використовувати достатню кількість олії.

Час приготування

Не перетримуйте печінку на сковороді, інакше вона стане сухою та жорсткою. Оптимальний час смаження з обох боків - 5-7 хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете приготувати апетитну, соковиту та ароматну печінку. Також ми розповідали, яка частина свині залишається найбільш соковитою після приготування.