Гарнір буде смачнішим, ніж в ресторані: які компоненти додати, щоб картопляне пюре вийшло неймовірно смачним

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

картопляне пюре
24 канал / Пюре буде особливо апетитним

Прості кулінарні хитрощі

Ми розповідали, як приготувати так, щоб вона вийшла м’якою і неймовірно смачною. Тепер ділимось деякими секретами, які допоможуть приготувати надзвичайно смачне пюре, яке подають у ресторанах. Це надзвичайно просто зробити вдома. 

Для того, щоб картопляне пюре вийшло вдалим, потрібно пам’ятати про деякі секрети. Разом з Pixelinform розповідаємо про три хитрощі, які дозволять приготувати ресторанне пюре з картоплі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Запечений часник

Запечіть часник в духовці до готовності. Для цього відріжте верхівку головки, посоліть, налийте трохи олії та загорніть у фольгу. Вже запечений часник подрібніть і додайте в пюре.

Розмарин

Ця ароматна спеція відмінно працює з картоплею. Але кришити приправу не треба - просто додайте кілька гілочок розмарину в воду при варінні картоплі. Видаліть розмарин перед подрібненням картоплі.

Мускатний горіх

Додайте дрібку мускатного горіха в пюре перед тим, як розминати її на пюре. Краще використовувати свіжонатертий горіх - він буде найбільш ароматним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте ці хитрощі і насолоджуйтесь смачним пюре з картоплі. Також ми розповідали, як можна приготувати особливо ароматну смажену картоплю .