Секрети особливо соковитих пельменів: що додають у начинку досвідчені кулінари

Кулінарні підказки
559
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

пельмені в каструлі
На ПЕНСІЇ / Для особливо смачних пельменів

Для особливо смачного фаршу

Ми розповідали, які помилки псують смажену картоплю . Тепер ділимось секретами особливо апетитних та ароматних пельменів.

Варто знати кілька деталей, які допоможуть зробити начинку соковитішою та ароматнішою. Разом із Pixelinform розповідаємо про них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 Подрібнений лід

Додайте до фаршу трохи подрібненого льоду. Цей трюк робить начинку соковитішою, а пельмені – пухкішими. До речі, лід також можна використовувати при приготуванні котлет.

Зелень

Петрушка і кріп – це не лише зелень для прикраси, вони мають яскравий аромат та смак. Додайте їх до фаршу, щоб зробити смак пельменів багатшим і ароматнішим.

Овочеве пюре

100 г овочевого пюре (капусти, кабачка) на 500 г фаршу зроблять пельмені ніжнішими і соковитішими. Якщо фарш сухий, додайте до нього трохи тертих томатів або томатної пасти. З пюре слід бути обережним, щоб воно не забило смак м'яса.

Також гарним рішенням буде використовувати два види фаршу, наприклад, яловичий і свинячий. Добре вимішайте фарш і дайте йому настоятися в холодильнику протягом 30 хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте ці секрети, і ваші домашні пельмені завжди будуть виходити неймовірно смачними. Також ми розповідали, чому у ресторанах завжди такий яскраво-червоний борщ .