Як приготувати найсмачніші оладки: секрети, що перетворять випічку на шедевр

Кулінарні підказки
770
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

оладки на кефірі
SHUBA / Так можна приготуватинайсмачніші оладки

Секрети пишних і смачних оладок

Приготувати оладки - зовсім нескладно. Ми ділились класичним рецептом на кефірі . Що не зовсім просто - це зробити страву максимально смачною.

Річ у тім, що навіть у досвідчених кулінарів оладки не щоразу виходять пишними, м’якими та апетитними. Разом із ProstoWay розповідаємо, чому так стається та на які деталі слід звернути увагу під час приготування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правильне борошно та температура продуктів

Для оладок підійде пшеничне борошно найвищого гатунку. Просійте борошно не менше двох разів. Це наситить продукт киснем і зробить оладки пишними. Що ж до інших інгредієнтів, таких як яйця та кефір, то не кладіть їх у тісто холодними. Дайте їм трохи зігрітися до кімнатної температури.

Потрібна консистенція

Ретельно перемішайте тісто, щоб не було грудочок. Тісто не повинно бути надто рідким. Воно має звалюватися з ложки, а не стікати. Готове тісто накрийте тісто рушником і залиште на 15-20 хвилин. Це дозволить клейковині в борошні набрякнути, що зробить оладки більш пишними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що стосується смаження, то тут є одне основне правило. Перш ніж викладати оладки обов’язково дочекайтеся, поки сковорода та олія добре розігріються. Також ми розповідали, як у ресторанах готують насичено-червоний борщ .