Листя буде відлітати саме: капусту на голубці можна підготувати без жодної мороки

Кулінарні підказки
716
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

голубці в тарілці
amazingukraine / Лайфхаки для найсмачніших голубців

Найпростіші способи підготовки листя на голубці

Ми розповідали про трюки, які дозволять приготувати особливо смачні пельмені . Тепер ділимось лайфхаками, які точно стануть в пригоді перед Великоднем. Голубці - це важлива частина української кухні, і часто їх приготування здається складним непоборним квестом.

Причина - підготовка капустяного листя. Але навіть це можна спростити. Разом із ProstoWay ділимось трьома найпростішими методами, які дозволять приготувати капусту швидко і без зайвої мороки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варіння

Відріжте близько третини качана з товстим листям. Опустіть качан у киплячу воду на кілька хвилин. Витягніть листя вилкою. Таким чином “розбираємо” весь качан. Залишки капусти можна нашаткувати і додати до голубців або фаршу.

Мікрохвильова піч

Помістіть качан капусти в целофановий кульок і покладіть в тарілку. Поставте в мікрохвильовку на 5-6 хвилин при максимальній потужності. Після цього охолодіть капустину під струменем холодної води. Зніміть 5-6 листків, повторіть процес.

Заморожування

Заморозьте качан капусти. Його можна залишити в морозильній камері на ніч. Після цього залишиться розморозити його і легко відокремити листя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З цими простими порадами приготування голубців більше не буде здаватися вам надскладним завданням. Також ми розповідали, який популярний інгредієнт псує сирники .