Навіть овочеві котлети будуть неймовірно смачними: що додають у страву хитрі кулінари

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

овочеві котлети
УНІАН / Овочеві котлети можуть бути смачними

Що можна додати для кращого смаку

Ми розповідали, як смачніше приготувати зелений борщ . Тепер розповідаємо, якими трюками користуються досвідчені кулінари під час приготування пісних котлет.

Овочеві котлети – це не лише корисно, але й може бути дуже смачно! За допомогою 4 простих інгредієнтів ви зможете зробити їх справжнім хітом вашого меню. Розповідаємо про них разом із Ukr.Media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яйце

Це не варіант для пісних котлет, однак овочеві котлети будуть значно смачнішими і матимуть краще текстуру. Щоб додати яйця, відокремте білок від жовтка. Збийте білок до стійких піків. Додайте збитий білок у фарш з овочів. Це додасть вашим котлетам пухкості та легкості.

Сир

Це теж цікавий варіант. Натріть сир на тертці. Додайте сир у фарш з овочів. Сир зв'яже всі інгредієнти та додасть котлетам насиченого вершкового смаку. Ви можете використовувати нейтральний сир або сир з більш вираженим смаком, наприклад, чеддер або пармезан - від цього залежить смак фінальної страви.

Манка

Якщо овочі дуже соковиті, додайте в фарш манну крупу. Манка вбере зайву рідину і загустить фарш. Це допоможе котлетам краще тримати форму і не розвалюватися.

Зелень

Додайте в фарш подрібнену петрушку, кінзу або інші трави, смак та аромат яких вам подобається. Зелень додасть вашим котлетам пікантності та аромату. Ви можете використовувати будь-яку зелень, яка вам подобається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте ці 4 секрети, і ваші овочеві котлети стануть справжнім шедевром. Також ми розповідали, як цукор допоможе вам покращити смак страв.