М’ясо, що тане в роті: спробуйте цей рецепт - іншого вже не захочете

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як приготувати дуже смачні ліниві голубц і. Тепер ділимось рецептом нереально апетитного та ароматного гуляшу. У багатьох це - найулюбленіший додаток до гарніру.

І не дарма. Адже правильно приготований гуляш - це ніжне м’ясо, що тане в роті, тушковане в ароматному соусі. Простим рецептом поділились на порталі Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 1 кг яловичини

  • 2 цибулини

  • 350 г жирної сметани

  • улюблені спеції до м’яса

  • до смаку сіль та перець

  • олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Щоб страва і справді була ідеальною, треба пам’ятати про деякі тонкощі. Зокрема, це стосується вибору м’яса. Воно повинне бути обов’язково свіжим, не мати жодних прожилок та кісток. Тільки з такого м’яса вийде найкращий гуляш.

  2. М’ясо потрібно нарізати невеликими кубиками. Обсмажуємо його на сковороді з невеликою кількістю олії.

  3. Коли м’ясо стало рівномірно золотистим, додаємо до нього дрібно накришену цибулю. Коли вона обсмажиться до апетитного вигляду, додаємо до смаку сіль та перець, всипаємо спеції.

  4. Перемішуємо майбутній гуляш та вливаємо близько 150-170 мл води. Знову перемішуємо та накриваємо кришкою. Тушкувати страву слід близько 30-40 хвилин.

  5. За 10 хвилин до кінця приготування знімаємо кришку та вливаємо в сковороду сметану. Знову накриваємо кришкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подавати гуляш можна з різними гарнірами: макаронами, картопляним пюре, рисом тощо. Ми розповідали, як особливо смачно посмажити картоплю .