Найкращий пісний салат на щодень: знадобиться 3 хв та 4 інгредієнти (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як до посту приготувати ситний салат із квасолею . В умовах, коли треба обійтись без м’ясного, бобові - наші найкращі друзі. Ділимось ще одним цікавим рецептом.

Швидкий і дуже смачний салат із консервованого зеленого горошку, маринованого огірка та цибулі можна приготувати всього за кілька хвилин. Продукти чудово поєднуються між собою, тому виходить смачно. Рецептом поділились на “Ябпоїла” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • Горошок зелений (консервований) - 1 банка

  • Огірок маринований - 4 шт

  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт

  • Олія рослинна

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо. Нарізаємо її дуже тонкими півкільцями, солимо та проминаємо руками. Так продукт сильніше розкриє свій смак та пустить сік.

  2. Маринований огірок просушуємо від зайвої рідини. Також нарізаємо тонко. Додаємо його до цибулі та перемішуємо. Якщо є бажання, мариновані огірки можна замінити на квашені - буде теж дуже смачно.

  3. Якщо у вас зайві десять хвилин, то краще залишити його на деякий час в мисці разом з цибулею. Огірок трохи промаринує цибулю, так разом вони будуть ще смачнішими.

  4. Додаємо консервований горошок, заправляємо все олією. Все перемішуємо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Салат можна не солити додатково - адже огірки та горошок і так солоні. Закуска готується надзвичайно швидко та просто. Також ми розповідали, як приготувати смачні пісні голубці .