Універсальний маринад до м’яса, курки та риби з одного інгредієнта: що це за диво?

Рецепти
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Більшість людей при згадуванні слова "маринад" відразу думають про смачні замариновані шашлики . Однак насправді маринують і курку, і рибу - так готова страва буде набагато смачнішою, ніжнішою та ароматнішою!

У цій статті поділимося з вами унікальним рецептом маринаду, який пасуватиме і до м'яса, і до риби,  і до курки. А найголовніше, що для приготування цього універсального маринаду знадобиться всього один компонент, передає prostoway .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Універсальний маринад, який підійде і до риби, і до м'яса: що це?

Універсальний маринад до м’яса, курки та риби з одного інгредієнта: що це за диво? - фото №1

Ви не повірите, але створити справжнє диво здатні звичайні курячі яйця! Просто розбийте кілька штук у миску, гарненько збийте і залийте ними м'ясо, рибу, курку чи навіть печінку. Обіцяємо: результат вас приємно вразить!

Більше ніяких складних багатокомпонентних маринадів, над приготуванням яких треба довго скніти. Просто берете яйця, збиваєте і заливаєте ними те, зібралися готувати. Смак буде просто фантастичний, а страва - ніжною та ароматною!

Для того, щоб усе гарно промаринувалося, достатньо години-двох у холодильнику. Відразу після цього можете смажити м'ясо чи рибу.

До речі, якщо хочете, щоб страва отримала ще крутіший аромат і більш насичений смак, додайте трішечки часнику (на 1 кг м'яса знадобиться 2 яйця і 2-3 зубчики часнику). Не зайвими будуть і ваші улюблені спеції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що приготувати м'ясо, яке буде танути в роті, дуже просто! З нашим секретним рецептом ніжного м'яса у сметані ви більше не захочете дивитися на інші варіації гуляшу!