Неймовірна ніжна корейська закуска: дешеві млинці в особливому клярі (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

млинці з пекінської капусти
SHUBA / Неймовірні млинці з капусти

Обов'язково спробуйте її приготувати

Ми розповідали, як приготувати дуже смачну закуску - апетитні міні сосиски в тісті. Тепер ділимось рецептом азійського перекусу - хрустких млинчиків Бечу-чон.

Це пекінська капуста, обсмажена у смачному клярі. Це неймовірна закуска, традиційно її подають з різними соусами. Як її приготувати, розповіли на порталі “1 хвилина” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • Листя пекінської капусти – 8 шт;

  • Олія для смаження.

  • Борошно – 1 склянка;

  • Бульйон – 1 склянка;

  • Яйця – 2 шт;

  • Сіль, перець до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Знімаємо листя з пекінської капусти. Промиваємо, просушуємо і нарізаємо крупними шматками. Ділимо один лист на 3 частини.

  2. Розбиваємо яйця в глибоку миску, додаємо дрібку солі та чорний перець, розмішуємо виделкою. Вливаємо трішки бульйону.

  3. Засипаємо просіяне борошно. Вимішуємо вінчиком і доливаємо бульйон.

  4. Перемішуємо вінчиком до утворення однорідного кляру без грудочок.

  5. Розігріваємо пательню і наливаємо рослинну олію без запаху. Вмочаємо кожен шматочок пекінської капусти в кляр і викладаємо на сковорідку.

  6. Смажимо капусту з двох сторін до золотистої скоринки, не накриваючи кришкою. Викладаємо готові млинці на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для кляру можна використовувати будь-який бульйон, овочевий або м'ясний. Також ми розповідали, як готувати смачний китайський десерт - рисові кульки .