Що подарувати мамі на 8 Березня, якщо нема грошей: майстер-класи для дітей 4 — 7 років (ВІДЕО)

Діти
Процес створення квітки, фото
Фото: coolcreativity.com

Публікуємо майстер-класи для дітей із виготовлення листівок мамі на 8 Березня

Діти люблять дарувати подарунки, проте далеко не у всіх є кошти, аби купити мамі щось найкраще. Раніше ми писали, як зробити декоративну чашку на 8 Березня, використовуючи полімерну глину, а тепер розкажемо, що подарувати мамі, коли немає грошей.

Для ваших дітей — цікаві майстер-класи із виготовлення листівок мамі на 8 Березня. Вони об'ємні, стильні та нестандартні. Таку роботу легко повторять діти, віком 4 — 7 років.

1. Квіти з білого туалетного паперу

Візьміть білий папір для гігієни, виріжте пелюсточки. Кінчики розфарбуйте фломастером. Його колір гарно розтечеться по тонкій текстурі. За основу візьміть картон, і приклейте на нього маленьку кульку з пластиліну. За допомогою ручки або олівця “вставте” в нього паперову квітку.

2. Об'ємний букет із кольорового паперу

Виріжте великі кольорові круги з паперу. Зігніть навпіл декілька разів, аби було легко вирізати пелюстки. Закрутіть квітку, аби вона стала об'ємною. Серединку зробіть із тонкої смужки, яку так само не до кінця потрібно прорізати тонкими смужечками. Скрутіть її та приклейте у квітку.

3. Букет квітів із паперу

Для основи підійде тубус з-під фольги, який легко різати ножицями. Розріжте його вздовж і складіть “кульочком”, який буде майбутньою упаковкою для букета. Із кольорових смужок робимо квіти, не до кінця прорізаючи пелюстки, та скручуючи у “равлика”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В упаковку букета кладемо білий зім'ятий туалетний папір. На нього легко приклеїти бутончики квітів, які ви зробили зі смужок. Додайте надпис, стрічки або намистинки за бажанням.

Раніше ми писали, як зробити ляльку-мотанку. Для вас — доступний покроковий майстер-клас, як із ниток зробити такий ексклюзивний оберіг.