Вище голову: 6 порад для тих, хто не знає, як поводитися поруч з колишнім

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Іноді обставини складаються так, що життя зводить нас із людьми, яких ми вже не планували впускати у своє серце. Наприклад, із колишніми. І тут у голові постає питання — як поводитися з колишнім в одній компанії? А якщо це перша зустріч із колишнім після розлучення? Ми знаємо відповіді на ці запитання.

Як поводитися з колишнім хлопцем: відповідає експерт

Отже, це сталося і це зустріч із колишнім. Як себе вести? Це поширена і незручна ситуація, особливо якщо ви все ще відчуваєте якісь почуття до людини. Бред Браунінг , експерт з розлучень і розлучень (так, є й такі), у колонці для lovelearnings.com запропонував покрокову інструкцію для таких випадків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Будьте спокійні, холоднокровні та зібрані

Багато чоловіків і жінок, яких консультував Бред, говорили йому, що зриваються, коли опиняються поряд зі своїми колишніми.

Якщо ви хочете повернути колишнього, така поведінка безперечно негативно вплине на ваші шанси повернути його чи її. Тому вам потрібно донести до колишнього, що ви до нього абсолютно байдужі,

– радить він.

Показавши колишньому, що вам "все одно", ви тонко дасте зрозуміти, що ви вище за нього. Зрештою, ви хочете повернути колишнього чи ні, ви завжди повинні зберігати холоднокровність, спокій і зібраність!

Вище голову: 6 порад для тих, хто гадає, як вести себе поруч з колишнім - фото №1

Не будьте грубою

Як поводитися під час зустрічі з колишнім? Багато людей відчувають образ після розставання, особливо якщо це був неприємний розрив. Але якщо ви хочете мати добрі стосунки зі своїм колишнім (і, можливо, повернути його), то не варто бути з ним грубим. Грубість і агресивність тільки відштовхне вашого колишнього, і він ніколи не захоче проводити з вами час.

І не будьте ласкаві

Якщо ви занадто люб'язні зі своїм колишнім, він вирішить, що ви хочете повернути його. Навіть якщо ви дійсно хочете повернути колишнього, знайте, що це не найкращий варіант.

Не говоріть ні про що серйозне

Пам'ятайте, ви більше не разом, тому немає причин починати непотрібну драму. Драма тільки відштовхуватиме колишнього все далі і далі. Як і в пункті № 1, потрібно зберігати холоднокровність та ввічливість при зустрічі.

Отримуйте задоволення

Хоча вам не слід приділяти занадто багато уваги своєму колишньому, немає причин погано проводити час із ним. Будьте веселі і ваш колишній це оцінить. Якщо ви дійсно намагаєтеся повернути колишнього, вам слід фліртувати зі своїм колишнім.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зрештою, будьте щасливі!

Хочете ви повернути колишнього чи ні, будуєте ви нові стосунки або поки що взяли паузу — будьте щасливою і при зустрічі з колишнім, і далеко від нього.

Раніше ми публікували основні засади "дорослого" розлучення . Вони точно допоможуть випробувати меншу незручність під час зустрічі з колишнім.