Це точно не спрацює: 5 невдалих способів освіжити стосунки у шлюбі

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Іноді сімейне життя починає здаватися нудним, сірим та нецікавим. Тоді у жінки виникає ідея "освіжити" стосунки, розпалити вогонь кохання з новою силою і додати нотки оригінальності у рутинний побут. Проте варто уникати деяких способів, щоб чоловік не "накивав п'ятами" від такої радості.

Насправді мало чоловіків схильні до романтики і не переповнені щастям дістаючи з усіх можливих місць записки з побажаннями. Тому потрібно добре обдумувати і знати свого коханого і його можливу реакцію на несподівані речі, розповідає liza.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Так точно не спрацює: 5 невдалих способів освіжити стосунки - фото №1
  1. Романтичні послання в екзотичній страві

Романтичні записки приховані у вечері чи взагалі замість вечері навряд, чи сподобаються чоловікові. Особливо, якщо він голодний, після важкого дня змушений куштувати дивні гастрономічні експерименти, на кшталт тушкованої печінки акули з пір'їною пінгвіна і пилком папороті. Краще висловити почуття словами після смачної вечері.

  1. Кардинальні зміни у зовнішності

Коли коханий залишав русяву довговолосу жінку, а ввечері бачить перед собою створіння, зі стрижкою "їжак" пофарбованим у кольори веселки, з тату на плечах та пірсингом у язиці, ефект може бути протилежним від захвату. Про такі експерименти краще попереджати заздалегідь. Це ж стосується тату, зачіски і аплікацій в інтимній зоні, "качиних" губ та збільшення грудей.

Так точно не спрацює: 5 невдалих способів освіжити стосунки - фото №2
  1. Флірт у присутності чоловіка

Якщо надумаєте приділити знаки уваги іншому чоловікові, щоб свій приревнував - це ідея не на 5 з плюсом. Така спроба може "освіжити" стосунки до розлучення. Чоловіки не люблять відчувати себе на другому місці і власники за натурою. Принцип: "Що моє - те моє" - діє завжди і у всіх ситуаціях.

  1. Втручатися у парафію чоловіка без дозволу чи прохання

Полагодити зламане, викинути непотрібне та навести лад в гаражі. інструментах або на робочому столі. Все, що вам здається безладом, має свою структуру і місце. Боронь Боже викинути щось без дозволу, адже це може бути важлива деталь у його справі. Доробити замість коханого макет фрегата, який він клеїть 3 роки, теж не варто. Адже це його хобі і відпочинок. Ви ж не хочете, щоб він позашивав усі дірки на вашому брендовому одязі і викинув косметику у сміття.

Так точно не спрацює: 5 невдалих способів освіжити стосунки - фото №3
  1. Зустрічати чоловіка оголеною і відразу тягти у ліжко

Це лише у кіно виглядає романтично і звабливо. Насправді чоловік, який мав довгий важкий день, з труднощами добирався додому прагне відпочити, повечеряти, а тоді розслабитися. Тому спочатку погодуйте, розпитайте, а тоді демонструйте тіло у чудовому пеньюарі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Серед багатьох опитаних чоловіків, мало зізналося, що полюбляють сюрпризи. Тому, гарно обдумуйте свої ідеї і трансформуйте їх у щось звичне, адаптоване до потреб чоловіка з  нотою легкого романтизму. Адже сюрпризи теж бувають різні, наприклад повідомлення про вагітність 1 і 6 дитини сприйматиметься зовсім по різному.