Викиньте старі речі та виконайте цей ритуал: як розірвати емоційні прив'язки

Ми та чоловіки
647
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як обірвати енергетичний зв'язок із колишнім, забути чоловіка та перестати намагатися повернути партнера? Існує кілька технік, які у цьому допоможуть. Про них ми розповімо в нашому матеріалі.

Як розірвати енергетичний зв'язок із колишнім?

Енергетична відв'язка від чоловіка може допомогти забути колишнього та викинути його з голови. Забрати енергетичну прив'язку можна кількома способами, пише what.com.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розрив емоційного зв'язку: навіщо це потрібно

Емоційний зв'язок відбувається на рівні серцевої чакри. У цьому випадку жінка може відчувати залежність від колишнього, продовжувати його любити та постійно подумки повертатися до стосунків. Прибрати емоційну прив'язку важливо для того, щоб йти далі й дати можливість полюбити знову.

Як виникає емоційна прив'язка? Це відбувається в результаті позитивних чи негативних емоцій, а почуття закоханості може не відпускати дуже довго.

Для того, щоб звільнитися від емоційного зв'язку, можна використовувати кілька методик. Але для початку найкраще навести лад і в голові, і у квартирі — провести генеральне прибирання, викинути чи роздати старі речі.

Техніка "Лист образ"

Розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком можна написавши йому листа. Цей метод підходить тим, хто все ще відчуває образу колишнього. Дуже важливо прийняти ці почуття як факт і потім постаратися позбавитися негативу.

Для цього "ритуалу" буде потрібно чистий аркуш паперу. Опишіть на ньому всі негативні почуття, які ви відчуваєте до колишнього. Не соромтеся у думках та виразах. А коли всі негативні емоції будуть виплеснуті на папір, подякуйте чоловікові за те хороше, що все-таки було у ваших стосунках.

На цьому етапі важливо дійсно відчути подяку за досвід і вибачитися за образи, які ви могли йому завдати. Також важливо прийняти, що ця людина з'явилася у вашому житті не випадково і дала вам урок.

Після гніву та подяки переходьте до емоцій та почуттів, які ви відчуваєте зараз. Вони не обов'язково мають бути позитивними. А коли ви зрозумієте, що весь негатив залишився на папері, спаліть листа, при цьому подумки відпустивши колишнього.

Техніка візуалізації

Як обірвати енергетичний зв'язок із чоловіком за допомогою візуалізації? Для цього потрібно усамітнитися в кімнаті із двома стільцями. Сядьте на один і уявіть, що на вільному стільці сидить ваш колишній. Намагайтеся представити його до найменших деталей - зачіска, одяг, вираз обличчя.

Тепер згадайте, чого вам не вистачало у стосунках, а емоції уявіть у вигляді новорічного дощу, що висить на вас двох. "Зніміть" з колишнього свої емоції-дощі, потім зніміть його емоції з себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після цього від щирого серця подякуйте колишньому чоловікові за всі прекрасні моменти і постарайтеся відпустити почуття.

Раніше ми розповідали, що таке ханахакі . Ця вигадана "хвороба" тісно пов'язана з емоційною прив'язкою.