Таємниці Морфея: дізнайтеся, що розповість про стосунки поза, в якій ви спите

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

чоловічі та жіночі ноги в ліжку фото
Фото: unsplash.com

Поза, в якій спить пара, може дуже багато розповісти про стосунки

Звичайно, для деяких людей спати всю ніч в одному ліжку навіть з коханою людиною важко. І це нормально. Але якщо ви обираєте спільний сон, то поза, в якій ви спите, може досить багато розповісти про те, що відбувається всередині стосунків.

Що поза, в якій спить пара, говорить про стосунки

Мова тіла говорить набагато більше, ніж можна подумати. Те, як пари сплять, може "говорити про те, як вони шукають один в одного підтримки, як вони спираються один на одного - буквально та емоційно - і наскільки їм комфортно в близькості та інтимності", каже експертка зі стосунків, Джейн Грір виданню womenshealthmag.com .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ложка

Якщо ви і ваш партнер спите в цій позі, обійнявшись, це означає, що ви бачите один одного очима. Грір каже, що пари, які обнімаються, "зливають свої тіла в одне ціле, тому часто можна побачити, як вони однаково одягаються або насолоджуються одними й тими ж речами". Вона додає, що в цих парах є навіть "певна схожість".

Голова на грудях

Ця захисна позиція для сну може говорити про те, що одна відчуває себе в безпеці в обіймах свого партнера, пояснює Грір. Коли справа доходить до особистих проблем і труднощів, ця людина може покластися на свого коханого.

Спина до спини

Ця позиція відображає взаємну повагу один до одного. Кожному з вас комфортно перебувати окремо і ви усвідомлюєте простір іншого, але ви все ще поруч один з одним. 

Переплетені ноги

Хоча у вас з партнером є власний простір, ви все одно прагнете зв'язку, каже Грір.

Обійми віч-на-віч

Хоча ця позиція може здатися зарезервованою для медового місяця, Грір каже, що обійми під час сну означають, що ви справді любите одне одного, і це почуття не обов'язково має зникнути з часом. Пари, які так роблять, не хочуть нічого пропустити. Вони можуть ділитися один з одним їжею, особистими справами та інтимними подробицями про себе.

Руки, закинуті за спину один одному

Ця позиція говорить: "Я прикриваю твою спину", каже Грір.

Протилежні сторони

Якщо ви помітили, що ваш партнер раптово перейшов на інший бік ліжка, це може означати, що йому "набагато менш комфортно з фізичними ласками і дотиками" в цей момент і це може сигналізувати про проблему.

Але якщо це звичне явище, це означає, що ви впевнені у своїх стосунках і не потребуєте "спільного простору", пояснює Грір.

Триматися за руки

За словами Грір, коли ви спите таким чином, ви і ваш партнер хочете залишатися на зв'язку. Йдеться про відчуття впевненості в тому, що ви тримаєтеся один за одного.

Різна відстань від узголів'я ліжка

Ви спите головою біля узголів'я ліжка, в той час як ваш партнер спить, згорнувшись калачиком на половині ліжка? 

Це відображення їхніх індивідуальних уподобань,
— каже Грір. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І той факт, що ці вподобання не збігаються, не обов'язково повинен свідчити про те, що ваш партнер не хоче бути близьким. Однак, якщо ви відчуваєте, що ви і ваш партнер перебуваєте в різних місцях, ця позиція може бути підказкою, що справа не лише у вашій голові.

Раніше ми розповідали про те, які види поцілунків бувають. Деякі назви і техніки вас, можливо, здивують.