Вічне питання: чому хлопці зустрічаються з одними дівчатами, а одружуються на інших

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

чоловік робить пропозицію фото
Фото: unsplash.com

Класична ситуація — чоловік зустрічався з жінкою шість років, а після розставання зробив іншій пропозицію через місяць. Чому так відбувається?

Рідко зустрінеш людину, яка жодного разу у житті не чула про таку ситуацію. І справді, чому так відбувається, що з одними жінками чоловіки довго перебувають у стосунках без шлюбу, а на інших одружуються ледь не після першої зустрічі.

Чому чоловіки гуляють з одними, а одружуються на інших: відповідаємо 

Найголовніше — в цій ситуація справа часто не в жінці, а в чоловікові. Які мотиви ним керують? На це питання відповіло видання Ukr.Media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловік не готовий до створення родини

Майже у всіх чоловіків є роман у минулому, через закінчення якого вони шкодують до кінця своїх днів. Проте, цей роман не завершився щасливим кінцем лише через одну причину: тоді хлопець не був готовий до шлюбу.

Думка оточуючих

Чоловіки часто прислухаються до думки друзів та батьків. І якщо близькі запевняють, що поки що рано одружуватися, то хлопець, скоріш за все, дослухається до поради. А найлегший варіант тут — просто не поспішати з освідченням. А потім, коли ці стосунки буде втрачено, а батьки попросять онуків, чоловік може обрати просто ту жінку, яка поруч в цей момент.

Він шукає жінку, яка вже виглядає як дружина

Не секрет, що у дружини чоловіки нерідко обирають тих, жінок, які вже виглядають, як дружини — скромні, лагідні дівчата, з якими не соромно вийти у світ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловіку була потрібна "зручна" жінка на певний час

Самовпевнені чоловіки, які мають чіткий життєвий план і неухильно йдуть до своїх цілей, часто шукають жінок, які можуть надати їм підтримку та приготувати гарячу вечерю вдома. Проте одружитися вони вирішують лише тоді, коли зустрічають ту, яка відповідає всім їх вимогам. До того часу, поки така жінка не з'явиться, багатьом доводиться задовольняти свої потреби з будь-якою доступною партнеркою.

Раніше ми писали про шість речей, які дратують чоловіків в жінках . Вони теж можуть стати причиною відсутності пропозиції.