Як лишатися найбажанішою для свого чоловіка: 5 секретів, про які має знати будь-яка дружина

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Жінка прагне лишатися для свого чоловіка завжди бажаною, особливою і неповторною, навіть через багато років разом. Кожна людина має свою загадку, спеціальні слова і способи, щоб підігрівати інтерес і не наскучити.

Жінки намагаються підкреслити свою індивідуальність, роблять все, щоб коханий почував себе поряд надійно і відчував любов своєї половинки. Які способи використовують люблячі дружини, щоб залишатися завжди бажаною і коханою, розповідає online .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як лишатися найбажанішою для свого чоловіка: 5 секретів, про які має знати будь-яка дружина - фото №1
  1. Найголовніше слово

Ласкаві прізвища, це звичайно добре і виглядає дуже мило, але психологи давно розповідали, що для людини найсолодше - це чути своє ім'я. Особливо, якщо воно звучить з уст коханої дружини і вимовляється з особливою інтонацією. Власне ім'я для чоловіка звучить як афродизіак і чути його він бажає постійно, а не лише в особливі моменти.

  1. Сила у дотику

Торкнутися коханої людини у момент, коли він цього найменш очікує - дуже стимулює і вивільняє приховані бажання. Такі дотики змушують очікувати більшого і згадувати вас у ситуаціях, коли поряд вас немає.

  1. Менше слів

Чоловіки люблять, коли ви розпитуєте про його день, адже це означає, що ви цікавитеся життям своєї половинки. Але їм важко витерпіти жінку, у якої рот не закривається ні на хвилину. Не вивалюйте на нього купу даремної інформації і не змушуйте звітувати за кожну проведену ним секунду.

  1. Нагадуйте про хороші моменти

Якщо ви хочете повернути ті миті і почуття, які були на початку вашого знайомства, то можете це зробити за допомогою пам'ятних речей. Придбайте парфуми, якими тоді користувалися, підберіть максимально схожий одяг, запросіть на прогулянку по місцях ваших побачень чи подивіться разом фільм, на який ви ходили, коли тільки познайомилися.

  1. Чоловіки люблять чесні компліменти

Чоловіки не люблять перебільшень, але якщо ви словами підкреслите його якості, це буде приємно і запам'ятається. Коханому приємно, коли жінка цінує виконану роботу і хвалить його вміння, знання, турботу і витрачені зусилля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підкреслюйте свою любов до чоловіка приємними дрібничками, улюбленими сюрпризами, ласкавими словами і компліментами. Увага дуже цінується і допомагає укріплювати сім'ю і будувати гармонійні стосунки незалежно від кількості прожитих разом років.