Запам'ятайте це, щоб перша шлюбна ніч стала особливим, а не травматичним досвідом

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

До весілля молоді готуються дуже довго і на організацію дійства витрачають багато зусиль і часу, продумуючи кожну деталь. Адже хочеться, щоб цей день запам'ятався надовго і асоціювався лише з приємними моментами. І от, вже на пальці обручка, у дружини - прізвище чоловіка і попереду святкування.

Проте, коли свято закінчиться  - закохані лишаться на самоті один з одним. Тому, варто потурбуватися наперед і продумати всі дрібниці шлюбної ночі, аби потім згадувати її з ніжністю і трепетом, а не з цілковитим розчаруванням, радить obery-uspih .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Момент створення нової сім'ї починається саме з першої шлюбної ночі. І готуватися до неї потрібно чи не більше, ніж до самого весілля. Щоб вона стала незабутньою потурбуйтеся про романтичні сюрпризи.

Запам'ятайте це, щоб перша шлюбна ніч стала особливим, а не травматичним досвідом - фото №1

Наречений повинен подбати про деталі: обрати романтичне місце і створити атмосферу свята. Це може бути готельний номер чи гостьовий будиночок. Головне - важливе усамітнення і можливість насолодитися один одним на самоті.

Романтика - на розгляд нареченого. Можна подбати про постіль, напої, пелюстки квітів, свічки і музику. Шампанське у ванній запам'ятається вам обом.

Запам'ятайте це, щоб перша шлюбна ніч стала особливим, а не травматичним досвідом - фото №2

Нареченій потрібно подумати про свій особливий наряд, яким вона буде збуджувати чоловіка. Також варто вивчити кілька звабливих рухів під чуттєву музику.

Запам'ятайте це, щоб перша шлюбна ніч стала особливим, а не травматичним досвідом - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

10 порад до незабутньої шлюбної ночі

  1. Якщо ви утримаєтеся деякий час від інтиму до весілля, то у першу ніч вас шалено тягнутиме один до одного.

  2. Потурбуйтеся, щоб у кімнаті приємно пахло. Квіти у вазі чи кілька крапель ефірної олії діють на мозок, як афродизіаки.

  3. Давня традиція на удачу і щасливе життя - це перенести дружину через поріг. Не нехтуйте нею, а сприймайте, як розвагу.

  4. Сексуальне вбрання з мережива та шовку принесе вам задоволення і створить необхідний настрій.

  5. Запишіть на диктофон ваше зізнання у коханні і риси, які вас приваблюють у людині. Це дуже зворушливо, ніжно і інтимно.

  6. Згадайте ваш перший раз і спробуйте відтворити його у найменших деталях. Та ж музика, одяг і парфум вам у цьом допоможуть.

  7. Подбайте про подарунок нареченому. Можна обрати щось з білизни або з асортименту магазину інтим-товарів.

  8. Зав'яжіть один одному очі і робіть масаж напомацки. Можна застосувати мед, сироп чи морозиво.

  9. Прийміть ванну удвох, а якщо у номері є джакузі - взагалі чудово. Це допоможе розслабитися.

  10. Замовте їжу і просто порозмовляйте за вечерею, адже протягом церемонії навряд чи вам хотілося їсти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потурбуйтеся залишити приємні і незабутні враження про цю ніч на все життя. Адже ви створюєте нову сім'ю зі своїми звичками і традиціями . Та від вас залежить її подальше гармонійне і щасливе життя удвох.