Час побалувати сім'ю пікніком: як організувати смачний сюрприз для рідних

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото речі для пікніка
Фото: https://blog.pokupon.ua

Ідеальний пікнік потрібно спланувати

Робоча рутина поглинає час і знецінює почуття. Щоб сколихнути стосунки та нагадати коханій дружині про любов, можна побалувати її несподіваним сюрпризом . Одним з цікавих варіантів може бути влаштування романтичного пікніка посеред робочого тижня, або на вихідних. Головне, подбати про необхідні речі та тримати це у таємниці.

Організація пікніка на природі для жителів міста може викликати деякі труднощі. Потрібно знайти відповідне місце, подбати про продукти та не забути про улюблені квіти дружини, розповідає muldale.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що потрібно для пікніка

Харчові продукти. Врахуйте, будете їхати з ночівлею чи на кілька годин. Від цього залежить кількість їжі. Якщо плануєте готувати шашлик, треба взяти переносний мангал, шампури, дрова. М’ясо, яке полюбляєте замаринуйте завчасно чи придбайте готове, овочі на грилі, картопля у фользі, риба. Приготуйте запас води для пиття і помити руки, посуд(може бути одноразовий), хліб і смаколики.

Візьміть вологі та сухі серветки, сіль, спеції, майонез. Маленький букет свіжих квітів додасть романтики і гарного настрою. Також не забувайте про спреї від комарів. Потурбуйтеся про каремат, плед, парасольку від сонця, складні стільчики.

Місце для пікніка

У сусідньому парку вогонь палити не можна, тому потрібно брати готові страви. Якщо плануєте їхати подалі від цивілізації, не зайвим буде взяти намет та спальник. Пошукайте неподалік міста спеціально обладнані місця для туристів, де може бути бесідка та мангал.

Успіх вашого пікніка визначатиметься такими факторами, як стоянка, тінь, туалети та популярність місця для пікніка. Якщо ви плануєте на пікнік з дітьми, виберіть парк з ігровою зоною, в іншому випадку ви можете вибрати затишне місце.

Одяг

  • Капелюшок та кепка;

  • вітровка;

  • спортивний костюм з довгими рукавами;

  • сонцезахисні окуляри;

  • зручне взуття.

Аптечка

Потурбуйтеся про особисті засоби гігієни, туалетний папір, крем від сонця, протиалергічні препарати, протибольові, активоване вугілля, засоби від розладу шлунку, бинт, йод, лейкопластирі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головне не забудьте взяти з собою хороший настрій, посміхатися і не звертати увагу на зміну погоди. Можна зробити пікнік спільною сімейною традицією на все життя.