Яка обручка приманить щастя у сімейне життя: який варіант обрати

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото весільні обручки
Фото: yampil.info

Вибирати обручки потрібно зважено та розумно

Більшість майбутніх пар обирає обручки зважаючи на моду . Проте варто знати, що це досить непроста справа, яка потребує підготовки та певних знань. Адже обручка має бути не лише красивою, а й приманювати щастя у сімейне життя.

Велику роль у виборі обручки має дизайн, матеріал, краса та гравіювання.Якою має бути обручка, щоб вона приносила у життя добробут, радість і щастя, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Матеріал. Метал має велике значення, адже є символом зв’язку та довгого життя разом. Найкраще для обручок підходить золото, срібло і платина.

Камінь . Якщо вам подобаються вироби з каменями, важливо знати що означає кожен камінь. Наприклад алмаз - символізує нескінченне кохання. А три камені в обручці - поєднує кохання у минулому, теперішньому та майбутньому. Колір також важливий - синій сапфір вважається символом вірності та довіри, а червоний рубін - кохання. А ото народні прикмети одноголосно за гладке кільце, що сімейне життя було без труднощів.

Гравіювання. Якщо плануєте робити гравіювання - обов’язково надати йому символічного сенсу: імена, дата весілля, слова кохання.

Форма . Найкраще для обручки - гладке кругле кільце без виступів. Не варто експериментувати з дизайном та формою.

Сімейна реліквія. Обручка передана у спадок має особливу енергетику та може зміцнити шлюби наступних поколінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При виборі обручки ви можете керуватися своїми вподобаннями, головне пам’ятати, що це символ вашого шлюбу , сімейного щастя та приналежності один до одного. Але жодна обручка не врятує стосунки, якщо ви не докладатимете зусиль для його зміцнення.