Античні діаманти та біле золото: які обручки в тренді у 2024 році

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото обручки з різним дизайном
Фото: https:diamant.ua

Наймодніші дизайни каблучок весною 2024

До вибору обручки потрібно віднестися з усією відповідальністю. Адже хочеться побачити очі, які сяятимуть від радості від розкішної прикраси при кожному погляді на неї.

Обручки здавна вважаються символом шлюбу та надією на довге щасливе життя. Про ключові тенденції 2024 року та захопливий світ обручок розповідають відомі дизайнери, пише glamourmagazine.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Античні діаманти

Все більше і більше наших клієнтів запитують діаманти старої огранки,  і ми вважаємо, що антикварне каміння — ідеальний вибір для тих, хто стежить за навколишнім середовищем, але не хочу камінь, вирощений у лабораторії. У старих діамантах є щось особливе; краса і таємничість цих каменів дуже ваблять; той факт, що вони пережили багато епох і були вирізані вручну, вони мають унікальний характер, а більші грані дозволяють світлу по-іншому відбиватися всередині каменю, що створює прекрасне тепле сяйво, освітлене свічками,
розповідає Люсі Кроутер з Minka Jewels.

Численних клієнтів дедалі більше приваблюють каблучки, які випромінюють чарівність старого світу, вирізняються складними деталями, філігранною роботою та вишуканими декораціями, що нагадують про минулі епохи, тому пари обирають каблучки з античними діамантами, щоб доторкнутися до величі минулого у своїй майбутній історії кохання.

На фото обручка з діамантами
Фото: depositphotos

Біле золото

У цьому році багато запитів на створення обручок з білого золота з кольоровим камінням, яке підсилює блиск та гарно грає у поєднанні. Так дорогоцінне каміння "вирує" серед білого золота та притягує погляд до прикраси.

На фото обручки з білого золота
Фото: skygold

Овальні діаманти

Це чудовий вибір для обручки. Завдяки формі, камінь дуже приємний, стильний та елегантний і створює ілюзію довгих пальців. Можна обрати дизайн з одного каменю, або ж його з діамантами "груша" або конічними діамантами "багет".

На фото обручка з овальним діамантом
Фото: fayjewelry

Кольорове каміння та діаманти

Сапфіри рожевого, темно-зеленого, зеленого чи синього кольору, смарагди чи рубіни, кольоровий жовтий діамант - кольорове каміння виглядає значно дорожче у поєднанні з діамантами підсилюючи блиск один одного.

На фото обручка з кольоровим діамантом
Фото: ua.three-snails.com

Сміливий дизайн

Ми очікуємо, що клієнти все частіше обиратимуть унікальні, персоналізовані дизайни, які звільняються від традиційних очікувань, Ці авангардні каблучки можуть мати нетрадиційну форму, асиметричну оправу, що відображає індивідуальність і відмінні смаки власників. Ця тенденція прославляє творчість і особистісне самовираження, підкреслюючи ідею, що любов і відданість настільки ж різноманітні та унікальні, як і особи, які беруть участь у цьому,
розповідає команда Кімаї.

Клієнти все частіше прагнуть знайти щось особливе, унікальне та не схоже на інші вироби з альтернативним дизайном, кольором та формою.

На фото цікавий дизайн обручки
Фото: udcdiamonds

Вироби на замовлення

Дедалі частіше клієнти прагнуть створити власний виріб з особистим дизайном на замовлення, який відображатиме їхню індивідуальність і спосіб життя.

На фото обручка на замовлення
Фото: tangogold
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що таке тенісне кольє та чому його обожнюють у цілому світі. Таку прикрасу можна носити у будь-який час доби та з різноманітним гардеробом.